Marketplace - mai multe mărci și categorii noi

Dawid Lewandowicz Product Owner

În prezent, compania noastră funcționează pe deplin în modelul 1P. Ce înseamnă asta? Întreaga gamă se află în depozitele noastre – o cumpărăm și o revindem. În vara anului 2022, intenționăm să lansăm o nouă platformă de vânzări 3P pentru clienții din Polonia. Vom crea o piață în care partenerii noștri vor vinde produse direct clienților noștri.

De ce am pariat pe Marketplace?
  1. Oamenii de vânzări doresc să opereze într-un astfel de model. S-au prezentat peste 1000 de companii care sunt interesate de cooperare.
  2. Oferim peste 600 de branduri și dorim să adăugăm mai multe. Cooperarea în cadrul modelului de piață ne va ajuta să creștem și mai repede. Datorită acestui fapt, clientul va găsi întotdeauna exact ceea ce caută la MODIVO.
  3. Partenerii noștri existenți ne întreabă despre aceste funcționalități. Cele mai bine vândute și noile colecții vor continua să fie disponibile direct de la noi. Produsele mai vechi și mai puțin populare vor fi vândute sub formă de 3P.
  4. Marketplace ne va permite să introducem categorii complet noi – sănătate și frumusețe sau mobilier de interior.
  5. Agenția de cercetare Inquiry raportează că ponderea piețelor pe piața globală a comerțului electronic este deja de 62%, iar în următorii ani poate crește la 75%. Acesta este un alt motiv pentru care MODIVO s-a deschis către acest model de afaceri.
Folosim propriile noastre resurse și soluții disponibile pe piață pentru a construi noi funcționalități. În termeni operaționali, aceasta este o provocare uriașă. Lucrăm în arhitectura micro-serviciilor. În primul rând, subliniem eficiența ridicată și fiabilitatea soluțiilor noastre. Marketplace a provocat o mulțime de schimbări în arhitectura noastră actuală și a fost asociată cu provocări considerabile. Au fost create noi servicii, unele au trebuit să evolueze. Acolo unde vedem spațiu, folosim arhitectura hexagonală folosind Domain Driven Design. Domeniul Marketplace este complicat, există multe procese în el, a căror înțelegere și implementare este o mare provocare care oferă o mare satisfacție.

MODIVO

MODIVO în cifre

20 de piețe

20 de piețe

38 de magazine online. 35 de magazine staționare în Polonia, Cehia și România

9 birouri în 3 țări:

9 birouri în 3 țări:

Polonia, Italia, Cehia

8 milioane

8 milioane

Numărul utilizatorilor noștri este încă în creștere!​

~2800 de angajați

~ 2800 de angajați

Echipa noastră este în continuă creștere!