Cine suntem noi?

Suntem MODIVO S.A., fosta eobuwie.pl S.A. Istoria noastră datează din 1996. Am început cu o firmă de „garaj” în familie (literalmente!). Astăzi, suntem unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de comerț electronic din Europa Centrală și de Est. În prezent operăm pe 20 de piețe și ne extindem în mod dinamic aria de acoperire.


Portofoliul nostru include două mărci eobuwie.pl – o platformă modernă pentru vânzarea de pantofi, genți și accesorii și MODIVO – o platformă pe care clienții noștri pot intra în lumea modei și pot alege produse de îmbrăcăminte de la cele mai bune mărci.

Citește mai mult

Știai că...

MODIVO are, de asemenea, branduri proprii unice în portofoliu, cum ar fi Rage Age, Togoshi, Simple sau Eva Longoria. Avem propriile noastre săli de expoziție în care creăm modă!

În prezent operăm pe 20 de piețe și ne extindem în mod dinamic aria de acoperire.

Afacerea noastră nu este doar comerțul electronic. Avem, de asemenea, 35 de magazine staționare situate în Polonia și Republica Cehă. Cu alte cuvinte, suntem prezenți în lumea online și offline, deoarece, în calitate de companie inovatoare, ne concentrăm pe abordarea omnichannel. În acest fel, oferim consumatorilor o experiență de cumpărături unică.

Inovație în stilul propriu

Lucrăm în industria viitorului. Am stabilit tendințe nu numai în modă. Pentru a asigura cel mai înalt confort al Clientului, am creat soluții revoluționare în magazinele noastre staționare.

Am înlocuit umerașele tradiționale cu tablete, iar probarea obișnuită a hainelor – cu cea interactivă.

Întregul sortiment al magazinului este disponibil în formă digitală, astfel încât poți găsi zeci de mii de produse de la peste 600 de mărci premium într-un singur loc.

De asemenea, am simplificat achiziționarea de pantofi online. Toate datorită serviciul esize.me, care te ajută să alegi mărimea perfectă de la distanță.

Scanerul creează un model 3D al picioarelor care conține toate dimensiunile necesare pentru o potrivire corectă a pantofilor. În plus, în magazinele noastre îl poți întâlni pe Pepper, un robot umanoid care acționează ca un asistent de vânzări neobișnuit și nu numai! Va dansa cu plăcere sau te va distra cu o glumă. După cum poți vedea, datorită soluțiilor noastre tehnologice inovatoare, suntem unici.

MODIVO

Suntem apreciați de industrie, care a acordat numeroase premii companiei.

De aici și recunoașterea în cadrul unor premii prestigioase precum: ecommerce Polonia, CEE Retail Awards, Forbes Diamonds, PRCH Retail Awards, Effie Awards sau Digital Excellence.

Afacerea noastră este creată de oameni!

În prezent, avem peste 2.800 de angajați. MODIVO este alcătuit din oameni care lucrează zilnic în diferite domenii. Echipele noastre specializate sunt responsabile pentru dezvoltarea vânzărilor online și offline – de la echipele de marketing și comerț până la cele de retail, logistică și funcții de birou pentru a susține afacerea. O verigă cheie în industria comerțului electronic este domeniul tehnologiei, motiv pentru care o dezvoltăm în mod dinamic. Echipa noastră include, de asemenea, designeri, fotografi și stiliști. După cum poți vedea, varietatea de poziții este foarte mare, astfel încât toată lumea poate lucra cu noi în propriul stil!

Pentru ce prețuim munca noastră cel mai mult? Avem un impact real asupra a ceea ce facem. Putem crea soluții pe care apoi le implementăm. Dacă te motivează un mediu de lucru dinamic – acest loc este potrivit pentru tine! În plus, dacă îți place inovația, te poți dezvolta la noi, pentru că noile tehnologii sunt specialitatea noastră.

Pe lângă faptul că am creat lumea modernă a modei, ne place să ajutăm. Ne unim cu entuziasm forțele în inițiative comune de CSR, cum ar fi sprijinirea Caselor de Copii, implicarea în Coletul de noblețe, precum și în campanii de ajutorare WoshWosh.

Facem lucruri care sunt absolut excepționale. De aceea, căutăm oameni excepționali! Cei care sunt deschiși din fire și ambițioși, care simt spiritul modernității și doresc să creeze împreună cu noi viitorul modei într-o lume a tehnologiei de ultimă oră. Your Job. Your Style. #LucreazăÎnStilulTău

MODIVO

Cine suntem​

Cine suntem​

Ce ne face unici și cum combinăm moda și inovația în fiecare zi?​
Click aici pentru a vedea mai multe
Echipele noastre

Echipele noastre

Știai că în compania noastră lucrează aproape 3.000 de persoane?
Click aici pentru a vedea mai multe
Unde ne găsești

Unde ne găsești

Ne extindem în permanență raza de acțiune. Află unde se află birourile, depozitele și magazinele noastre staționare.​
Click aici pentru a vedea mai multe

MODIVO în cifre

20 de piețe

20 de piețe

38 de magazine online. 35 de magazine staționare în Polonia, Cehia și România

9 birouri în 3 țări:

9 birouri în 3 țări:

Polonia, Italia, Cehia

8 milioane

8 milioane

Numărul utilizatorilor noștri este încă în creștere!​

~2800 de angajați

~ 2800 de angajați

Echipa noastră este în continuă creștere!