DEX - livrări la timp pe 20 de piețe globale

Olga Fiedorowicz Product Owner

În zona DEX (experiență de livrare), ne ocupăm de cea mai bună experiență posibilă a clienților din momentul pregătirii coletului în depozit până la colectare într-un loc convenabil pentru client.

Atunci când luăm în considerare faptul că operăm în paralel pe 20 de piețe cu mărcile noastre – MODIVO și epantofi.ro – zona de livrare devine o adevărată provocare. Adăugăm în mod regulat transportatori și metode de preluare noi. Dorim ca fiecare dintre clienții noștri să poată obține achizițiile așteptate direct acasă, până la un punct, un dulap de colete sau să le ridice fără probleme din magazin. În total, susținem zeci de transportatori și metode de livrare pe toate piețele.

De asemenea, introducem un sistem de urmărire care va permite clientului să urmărească cu precizie traseul coletului. Acest lucru va simplifica foarte mult sistemul de rambursare în viitor. De asemenea, ne pasă de confortul clientului – intenționăm să lucrăm în așa fel încât să ne amintim metodele de livrare preferate și să afișăm timpul de livrare estimat – astfel încât clientul să nu aibă bariere atunci când face cumpărături online și să se poată cufunda liber în experiența de cumpărături.

Microserviciul care ne ajută să îndeplinim aceste sarcini este Dexter – bazat pe php 8.1/ postgresql 1.11/ Symfony 5.4/ rabbitMQ, care comunică prin API cu un sistem extern pentru a urmări starea expedierilor. Acest sistem este responsabil pentru trimiterea comenzilor cu numărul lor de expediere.

În viitor, intenționăm să extindem mecanismul de urmărire prin estimarea timpului de livrare și prezentarea promisiunii de livrare către clienții noștri.

MODIVO

MODIVO în cifre

20 de piețe

20 de piețe

38 de magazine online. 35 de magazine staționare în Polonia, Cehia și România

9 birouri în 3 țări:

9 birouri în 3 țări:

Polonia, Italia, Cehia

8 milioane

8 milioane

Numărul utilizatorilor noștri este încă în creștere!​

~2800 de angajați

~ 2800 de angajați

Echipa noastră este în continuă creștere!