Aplicația MODIVO - dezvoltare dinamică în modelul mobile-first

Agata Gramacka Modivo App Owner

La MODIVO, creăm soluții în modelul mobile-first, oferind clienților din 17 piețe europene o aplicație dedicată platformelor iOS, Android și Huawei.

MODIVO este lider în domeniul tehnologiei modei pentru segmentul premium. Împreună cu platforma de comerț electronic și aplicațiile Instore din showroom-urile noastre moderne, oferim o experiență unică de cumpărături în modelul omnichannel.

Aplicația mobilă nu este doar o marcă de top la îndemână, ci și o oportunitate unică de a obține acces din timp la promoții și reduceri dedicate.

Dezvoltăm în mod dinamic aplicația mobilă, care este principalul nostru canal de vânzări. Utilizatorii aplicației noastre apreciază designul acesteia și o gamă largă de sortimente interesante. De asemenea, menționează o cale simplă de achiziționare și funcționarea lină și stabilă a aplicației.

Avem planuri de dezvoltare ambițioase, care vor face achizițiile în aplicație și mai inspirate și mai plăcute. Atunci când lucrăm la aplicația MODIVO, ne concentrăm pe modernitate, optimizare și cooperare eficientă.

Dorim să aducem aplicația MODIVO la nivelul următor, cu stiluri și soluții personalizate, bazate pe cele mai noi tehnologii.

Creăm aplicația MODIVO în tehnologii native și noi (Kotlin, Swift), ne bazăm în mare măsură pe soluțiile RxJava și RxSwift și migrăm treptat la Kotlin Coroutines și Apple Combine. Avem o arhitectură bazată pe modelul MVVM (+C pentru iOS) și investim în automatizarea testelor și proceselor CI/CD.

Atunci când creăm un cod, avem un impact foarte mare asupra cerințelor sau analizei unui anumit subiect și putem propune soluții mai bune. Dacă ești o persoană motivată să îți îmbunătățești continuu codul și vrei să livrezi noi funcționalități împreună cu echipa - te căutăm!

MODIVO

MODIVO în cifre

20 de piețe

20 de piețe

38 de magazine online. 35 de magazine staționare în Polonia, Cehia și România

9 birouri în 3 țări:

9 birouri în 3 țări:

Polonia, Italia, Cehia

8 milioane

8 milioane

Numărul utilizatorilor noștri este încă în creștere!​

~2800 de angajați

~ 2800 de angajați

Echipa noastră este în continuă creștere!